perjantai 7. joulukuuta 2012

Eloveto 2012

Tero puhui viikolla menevänsä kaverin kanssa Vuohijärvellä järjestettävään uistelukilpailuun elovetoon,mutta päivä ennen kisaa Tero soitti ja kysy, että voinko lähtee mukaan kun kaveri ei pääsekkään, vastasin kyllä. Kisa oli kaksi päiväinen ja venekuntia osallistui 123kpl eli tosi paljon nykymitoilla. Majoitus oli varattuna Vuohijärven rannalla olevasta lomakylästä, josta myös lähtö oli,mökkiin tuli myös Nousiaisen Raimo.
Tero oli käynyt kerran reenaamassa Vuohijärvellä muuta kokemusta ei meillä ollut, joten suunnattiin Jaalankuis-saaren liepeille jossa oli sillon jokunen tapahtuma ollut. Uisteltiin joku kolme tuntia eikä mitään havaintoo kaloista mietittiin mitä pitäisi tehdä,Rami soitti ja kerto saaneensa 60cm lohen potkurinvirrasta HYVÄ! Kala oli tullut kirkkosaaren kupeelta,lähdettiin matkauistelee sinne. Saman tien ku oltiin paikoilla kala kiinni,tosin pien,loppu päivänä kolme pienen kalan muuta tapahtumaa. Rami oli kalalla neljäs ekapäivän jälkeen.

2 VETOPÄIVÄ
Hyvin nukutun yön jälkeen kahdeksalta vesille,samantien sai aloittaa vetää. Laskettiin raksit ja minun tekemät pellit vetoon. Kaksi tuntia tyhjää,sanoin Terolle, että käydään tynnyrisaaren kupeella, jossa oli hyvin syöttiä edellisenä päivänä. Kala kiinni ja siinä samassa myös irti,ois varmasti ollu mitta. Tässä loppu päivä tuli tai ei. Ramilla oli taas ollut potkurin virrassa tapahtuma. Mietittiin, että onkohan kalat aivan pinnassa,suunnitelman muutos ja kaikki vieheet kalvoon, yks vapa takilaan 9m. VK:n uv hupun kanssa oleva salakka kelpasikin hyvin nopeasti potkurinvirrasta, Tero vavan varteen ja hetki siitä parinkilon kala kyydissä jes! No tapahtumia ei sen koomin sitte ollukkaan,kello oli  13.30 ja kahelta piti olla rannassa. Päätettiin ruveta kelaamaan vehkeitä ylös,ensiksi otettii sivuilta, kelailin siinä kelkkaa ylös, kun Tero huutaa että, kala kiinni. Takila vapa käteen ja 60cm lohi veneeseen, nyt tuli sopivaan saumaan. Kala otti peltiin.
Huomasimme rannassa että, porukka oli saanut niukanlaisesti kalaa joten toiveet nousi hyvästä sijoituksesta. Tulokset tuli julki ja voittohan sieltä napsahti,palkinnoksi tuli skootteri. Ensi vuonna uudestaan.

Kokonaiset tulokset alla olevasta linkistä.

http://www.pohjoiskymenvetouistelijat.com/9


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti