lauantai 31. toukokuuta 2014

Talven 2014 kohokohdat

Talvi oli hyvin erikoinen jäiden suhteen, minkä johdosta tuli käytyä ennätyksellisen vähän pilkillä. Kisoja kävin kokonaiset neljä kappaletta, mutta todella hyvällä menestyksellä mielestäni siihen miten vähän tuli niihin panostettua. Nopea katsaus menneen talven tapahtumiin.
10,3kg
 Haukea tuli täkyongilla hyvin, varmaan sen johdosta, koska jäällä ei ollut lunta koko talvena ja hauki pysyi aktiivesena. Isoin vihernieriä oli 10.3kg 115cm pitkä. Talvikalastuksen henkilökohtainen ennätys.
Ilmolan reeneistä
Kilpailut mitä kävin oli piir-cup Juvan Pyhäjärvellä, sijoitus 1. Pm-pilkki oli puruvedellä sijoitus 2. Esikisat käytiin Hauholla Ilmolanselällä sijoitus 17. Vrsinainen SM-pilkki käytiin Viitasaarella Keiteleessä jää tilanteen vuoksi, sijoitus 24 ja joukkueena onnistuttiin nappaamaan pronssia.
Ison ahvenen pilkintä reissuja tuli muutamia, kalaa tuli kohtalaisesti, mutta toiseksi viimeinen reissu antoi ennätys ahvenen. Todellinen paino on vain arvoitus, koska kala punnittiin viidellä eri vaa-alla, joiden keskiarvo oli 1kg niin voin varmaan sanoa, että olen saanut maagisen rajan rikki :) Kala tuli saimaalta ja pelkällä morrilla 17m syvyydestä.
Kevät jäillä rennosti


Erään lammen kelpo saalista tapsipilkillä,4,5kg hauki ja reilu puolenkilon ahvenia muutama.


Lisää kuvateksti

2 kommenttia:

  1. Olisi ilo julkaista artikkeleitasi verkkolehdessämme. Laitatko sähköpostiosoitteesi sekä linkin (blogistasi) s-postitse, niin kerromme lisää yhteistyömahdollisuuksista: luonnossa.org@gmail.com

    ps. viestini voi poistaa kommenteista, kun olet sen lukenut. Kiitos tästä jo etukäteen!

    VastaaPoista